Algemeen

Deze website heeft als doel u beter te informeren omtrent de aanpak van klachten en toont mogelijkheden om een optimale gezondheid te benaderen. Er zijn meerdere mogelijkheden om tot een goede gezondheid te komen en soms werkt niet enkel één therapie alleen. Daarom wordt ook samengewerkt met andere therapeuten die u onder de rubriek links kunt terugvinden.

Bepaalde zaken kunnen voor vele mensen oplossingen bieden. Anderzijds is ieder mens uniek en vereist ook een unieke aanpak. In de praktijk wordt een grondig onderzoek naar de oorzaak uitgevoerd en daaruit volgt een specifieke unieke aanpak voor ieder persoon.

De weg die ik aanbied is gestart vanuit mijn opleiding tot osteopaat en personal trainer. Om meer te weten over osteopathie kunt u naar de website www.osteoclinic.be gaan. De opleiding tot personal trainer bestond erin mensen te begeleiden om specifieke doelen te behalen zoals gewichtsverlies, een betere conditie, evenwicht tussen stress en rust verkrijgen, spieropbouw, enz. Om deze zaken te bereiken dient men immers telkens op een andere manier aan “sport” te doen. Ik zag vele mensen geen resultaat halen omdat ze niet wisten waarmee er rekening moest gehouden worden. Onwetendheid is soms onze grootste vijand, éénmaal geïnformeerd konden deze personen hun doelen immers wel behalen.

Met deze zin in gedachten wou ik informatie verschaffen in de hoop dat iedereen, die op zoek is naar antwoorden omtrent hoe zijn gezondheid te verbeteren en/of te optimaliseren, antwoorden kan vinden en ermee aan de slag gaan.

Op deze website vindt u korte samenvattingen van verschillende zaken die iets kunnen betekenen voor uw gezondheid zoals osteopathie, personal training, de bepaling van de hartfrequentie-variabiliteit, enz. In de toekomst zullen hier af en toe zaken bijkomen waarvoor een extra studie werd aangevat en een apart deeltje voor de website werd uitgewerkt. 

Als u een vraag heeft omtrent een diepere verklaring van een bepaald aspect kunt u dit ook laten weten via de contactpagina van deze website. 

Vul gerust uw email adres in en ontvang het gratis e-book, met de 3 belangrijkste gezondheidstips die mij ook persoonlijk geholpen hebben.

Veel succes!

Liesbeth.